Η εταιρεία

Η βιωσιμότητα, η λειτουργία και η εξέλιξη μίας επιχείρησης βασίζονται κατά ένα μεγάλο ποσοστό στη γνώση της οικονομικής κατάστασης και το φορολογικό σχεδιασμό. Βασικό συστατικό της αποτελεί ένα οργανωμένο λογιστήριο. Στόχος μας είναι να βοηθήσουμε τις επιχειρήσεις στη λήψη των ορθών αποφάσεων για την επίτευξη των επιχειρηματικών τους στόχων. Η πλήρης αξιοποίηση των νέων τεχνολογιών , η τήρηση της σχετικής νομοθεσίας και η έγκυρη και γρήγορη πληροφόρηση αποτελούν συμμάχους μας ώστε οι επιχειρήσεις εξασφαλίζουν το ποιοτικό αποτέλεσμα που επιθυμούν.

Ιστορικό

1972

Το γραφείο μας, ως μια κατά βάση οικογενειακή επιχείρηση

ξεκίνησε να δραστηριοποιείται το 1972 στην Κοζάνη, από τον πατέρα μας Κωτούλα Ζήση, πτυχιούχο της Ανωτάτης Βιομηχανικής Σχολής Θεσσαλονίκης και τη μητέρα μας Κωτούλα Παρασκευή γραμματειακή υποστήριξη
 
1992

Το 1992 πήρε την σκυτάλη η Κωτούλα Αργυρούλα

πτυχιούχος του Πανεπιστημίου Μακεδονίας τμήματος οικονομικών επιστημών και κάτοχος άδειας ασκήσεως επαγγέλματος Α’ Τάξης.
 
 
1993

Το 1993, έτος σταθμός για το γραφείο μας

εγκαταστάθηκε και πρωτολειτούργησε μηχανογράφηση, τόσο σε εσωτερικό επίπεδο όσο και σε επίπεδο πελατών-επιχειρήσεων.
 
 
 
2000

Το 2000 εισέρχεται στην επιχείρηση ο Κωτούλας Αλέξιος

πτυχιούχος του Πανεπιστημίου Αιγαίου τμήματος Διοίκησης επιχειρήσεων και κάτοχος άδειας ασκήσεως επαγγέλματος Α’ Τάξης .
Ιδρύεται Ομόρρυθμη εταιρία η οποία λειτουργεί μέχρι και σήμερα.
 
 
 
2007

Το 2007 ξεκινήσαμε συνεργασία

με τον Σκούρτη Χαρίλαο, πτυχιούχος του Τεχνολογικού ιδρύματος Δυτικής Μακεδονίας τμήματος Λογιστικής και άριστο γνώστη των εργατικών και ασφαλιστικών θεμάτων.
 
 
 
 
2014

Το 2014 ξεκινήσαμε συνεργασία

με τον Ταιγανίδη Θεόδωρο πτυχιούχο του Πανεπιστημίου Μακεδονίας τμήματος Οργάνωσης και Διοίκησης επιχειρήσεων . Ο νεανικός ενθουσιασμός και οι γνώσεις πάνω στις νέες τεχνολογίες βελτίωσε τις παρεχόμενες υπηρεσίες.
 
 
 
 
 
2019

Το 2019 ξεκινήσαμε συνεργασία

με την Κατσέλα Δήμητρα πτυχιούχο του Αριστοτελίου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης τμήμαστος οικονομικών επιστημών, Βαγγέλη Αθανασιαδη  πτυχιούχο του Δημοκρίτειου  Πανεπιστημίου τμήμα οικονομικών επιστημών  και με την Συμεωνίδου Σοφία πτυχιούχος Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας τμήματος Λογιστικής. Τρεις ακόμοι νέοι επιστήμονες προστέθηκε στην προσπάθεια μας να παρέχουμε ολοκληρωμένες και ποιοτικές υπηρεσίες.
 
 
 
 
 
Κωτούλας Αλέξιος

Πτυχιούχος του Πανεπιστημίου Αιγαίου τμήματος Διοίκησης επιχειρήσεων και κάτοχος άδειας ασκήσεως επαγγέλματος Α’ Τάξης .

Κωτούλα Αργυρούλα

Πτυχιούχος του Πανεπιστημίου Μακεδονίας τμήματος οικονομικών επιστημών και κάτοχος άδειας ασκήσεως επαγγέλματος Α’ Τάξης

Σκούρτης Χαρίλαος

Πτυχιούχος του Τεχνολογικού ιδρύματος Δυτικής Μακεδονίας τμήματος Λογιστικής και άριστο γνώστη των εργατικών και ασφαλιστικών θεμάτων.

Ταιγανίδης Θεόδωρος

Πτυχιούχος του Πανεπιστημίου Μακεδονίας τμήματος Οργάνωσης και Διοίκησης επιχειρήσεων

Κατσέλα Δήμητρα

Πτυχιούχος του Αριστοτελίου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης τμήματος οικονομικών επιστημών

Βαγγέλης Αθανασιαδης

Πτυχιούχος του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου τμήμα οικονομικών επιστημών

Συμεωνίδου Σοφία

Πτυχιούχος Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας τμήματος Λογιστικής

  Ολοκληρωμένες λύσεις για επιχειρήσεις και ιδιώτες με υπευθυνότητα και αξιοπιστία

  ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

  Δ. Μανέντη & Τακιατζήδων, 50100, Κοζάνη

  ΤΗΛΕΦΩΝΟ

  24610 - 41845

  ΦΑΞ

  24610 - 28846

  EMAIL

  [email protected]