Η ιστορία μας

Η βιωσιμότητα, η λειτουργία και η εξέλιξη μίας επιχείρησης βασίζονται κατά ένα μεγάλο ποσοστό στη γνώση της οικονομικής κατάστασης και το φορολογικό σχεδιασμό. Βασικό συστατικό της αποτελεί ένα οργανωμένο λογιστήριο. Στόχος μας είναι να βοηθήσουμε τις επιχειρήσεις στη λήψη των ορθών αποφάσεων για την επίτευξη των επιχειρηματικών τους στόχων. Η πλήρης αξιοποίηση των νέων τεχνολογιών, η τήρηση της σχετικής νομοθεσίας και η έγκυρη και γρήγορη πληροφόρηση αποτελούν συμμάχους μας, ώστε οι επιχειρήσεις να εξασφαλίζουν το ποιοτικό αποτέλεσμα που επιθυμούν.

Ιστορικό

1972

Το γραφείο μας, ως μια κατά βάση οικογενειακή επιχείρηση

ξεκίνησε να δραστηριοποιείται το 1972 στην Κοζάνη, από τον πατέρα μας Κωτούλα Ζήση, πτυχιούχο της Ανώτατης Βιομηχανικής Σχολής Θεσσαλονίκης και τη μητέρα μας Κωτούλα Παρασκευή γραμματειακή υποστήριξη.

1992

... πήρε την σκυτάλη η Κωτούλα Αργυρούλα

πτυχιούχος του Πανεπιστημίου Μακεδονίας τμήματος οικονομικών επιστημών και κάτοχος άδειας ασκήσεως επαγγέλματος Α’ Τάξης.
 
 
1993

... έτος σταθμός για το γραφείο μας

εγκαταστάθηκε και πρωτολειτούργησε μηχανογράφηση, τόσο σε εσωτερικό επίπεδο όσο και σε επίπεδο πελατών-επιχειρήσεων.
 
 
 
2000

... εισέρχεται στην επιχείρηση ο Κωτούλας Αλέξιος

πτυχιούχος του Πανεπιστημίου Αιγαίου τμήματος Διοίκησης επιχειρήσεων και κάτοχος άδειας ασκήσεως επαγγέλματος Α’ Τάξης. Ιδρύεται Ομόρρυθμη εταιρία η οποία λειτουργεί μέχρι και σήμερα.
 
 
 
2007

... ξεκινήσαμε συνεργασία

με τον Σκούρτη Χαρίλαο, πτυχιούχος του ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας τμήματος Λογιστικής και άριστo γνώστη των εργατικών και ασφαλιστικών θεμάτων.
 
 
 
 
2014

... ξεκινήσαμε συνεργασία

με τον Ταϊγανίδη Θεόδωρο πτυχιούχο του Πανεπιστημίου Μακεδονίας τμήματος Οργάνωσης και Διοίκησης επιχειρήσεων. Ο νεανικός ενθουσιασμός και οι γνώσεις πάνω στις νέες τεχνολογίες βελτίωσε τις παρεχόμενες υπηρεσίες.

 
 
 
 
2019

... ξεκινήσαμε συνεργασία

με την Κατσέλα Δήμητρα πτυχιούχο του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης τμήματος οικονομικών επιστημών, Βαγγέλη Αθανασιάδη πτυχιούχο του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου τμήματος οικονομικών επιστημών και με την Συμεωνίδου Σοφία πτυχιούχο ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας τμήματος Λογιστικής. Τρεις ακόμη νέοι επιστήμονες προστέθηκαν στην προσπάθεια μας να παρέχουμε ολοκληρωμένες και ποιοτικές υπηρεσίες.

 
 
2021

... δημιουργήσαμε τμήμα Web Design and Developing

Οι σύγχρονες επιχειρήσεις και οργανισμοί στηρίζονται πλέον σε μεγάλο βαθμό στις εφαρμογές πληροφορικής και τις ψηφιακές τεχνολογίες ώστε να ανταπεξέλθουν στις συνεχώς αυξανόμενες ανταγωνιστικές συνθήκες της αγοράς. Η ανάγκη αυτή  μας οδήγησε στην δημιουργία νέων τμημάτων στην εταιρία.

Έτσι προσφέρουμε εξειδικευμένες υπηρεσίες IT consulting, απόλυτα συμμορφούμενες με τις απαιτήσεις των πελατών μας, αναπτύσσοντας και εφαρμόζοντας σύγχρονες εφαρμογές πληροφορικής, καθώς και σχεδιάζοντας και υλοποιώντας  ιστοσελίδες, portals και e-shops.

Στο δυναμικό της εταιρείας εντάχθηκε ο Καραγιάννης Γεώργιος, πτυχιούχος πληροφορικής με μεταπτυχιακό στον προγραμματισμό web, με 20ετή και πλέον εμπειρία στο χώρο της πληροφορικής.

Η συνεργασία μας με την entersoft ως gold partners ήρθε για να πιστοποιήσει το υψηλό επίπεδο παρεχόμενων υπηρεσιών. Το Entersoft Business Suite® είναι η ολοκληρωμένη και ενοποιημένη σουίτα επιχειρηματικού λογισμικού της Entersoft για ERP, CRM, Retail, Mobile, E-Commerce και Business Intelligence εφαρμογές, που παρέχει τη δυνατότητα διαχείρισης και παρακολούθησης πολλαπλών εταιρικών διαστάσεων και υποστηρίζει πολυεταιρική οργάνωση σε ενιαία Βάση Δεδομένων. Το λογισμικό προσφέρει άμεσα αναλυτικές πληροφορίες, αναφορές, Dashboards και αναλύσεις B.I. για το σύνολο των δραστηριοτήτων της επιχείρησης σε πραγματικό χρόνο.

    Ολοκληρωμένες λύσεις για επιχειρήσεις και ιδιώτες με υπευθυνότητα και αξιοπιστία

    ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

    Δ. Μανέντη & Τακιατζήδων, 50100, Κοζάνη

    ΤΗΛΕΦΩΝΟ

    24610 - 41845

    ΦΑΞ

    24610 - 28846

    EMAIL

    [email protected]